Ingrediencie Chrústalky
Postup
Keď je cesto zlatisté vyberieme ho z formy srnčí chrbát a zabalíme do čistej utierky.
Cesto necháme odpočívať a pomaly vychladnúť do ďalšieho dňa.
Po odpočinku ho s ostrým nožom narežeme na čo najtenšie pláty.
Tie poukladáme vedľa seba na plech vystlaný papierom na pečenie.
V trúbe ho sušíme na 150°C asi 20 minút aby stuhli a boli chrumkavé. Chrústalky
Páči sa Vám náš recept? pridajte sa k nám aj na sociálnych sieťach – Facebook, Instagrame alebo YouTube
Viac receptov z vlašských orechov nájdete na našom webe a to v časti – RECEPTY
Zvrtnite si s nami taktiež tieto chutné recepty z vlašských orechov. Kľudne sa s nami podeľte o svoje recepty a tie najchutnejšie uverejníme na našej stránke www.podunajskeorechy.sk/recepty. Sme najväčší, slovenským pestovateľom vlašských orechov. Okrem lásky k práci s nimi, ich radi aj konzumujeme. Netreba spomínať dlhý rad benefitov ak si ich prihodíte do jedálničku. Vlašské orechy chutia perfektne na sladko aj slano. V koláči ale aj v kombinácií s mäsom alebo v šalátoch.
E-mail: info@podunajskeorechy.sk