Pagáče sú tradičným slovenským slaným pokrmom a môžu sa pripravovať v rôznych variáciách. Skúsili ste niekedy ale orechové?
Orechové pagáče
V kuchynskom mixéri si zamiešame všetky ingrediencie. Vypracujeme hladké cesto, ktoré vyvaľkáme. Cesto potrieme so žĺtkom a pomocou vykrajovátka vykrojíme krúžky alebo iné vzory.
Pečieme v rúre pri teplote 180o – 200o až kým pagáčiky nebudú mať peknú zlatohnedú farbu.
Páči sa Vám náš recept? pridajte sa k nám aj na sociálnych sieťach – Facebook Instagrame alebo YouTube
Viac receptov z vlašských orechov nájdete na našom webe a to v časti – RECEPTY
Zvrtnite si s nami taktiež tieto chutné recepty z vlašských orechov. Kľudne sa s nami podeľte o svoje recepty a tie najchutnejšie uverejníme na našej stránke www.podunajskeorechy.sk/recepty. Sme najväčší, slovenským pestovateľom vlašských orechov. Okrem lásky k práci s nimi, ich radi aj konzumujeme. Netreba spomínať dlhý rad benefitov ak si ich prihodíte do jedálničku. Vlašské orechy chutia perfektne na sladko aj slano. V koláči ale aj v kombinácií s mäsom alebo v šalátoch.
Medzi naše hlavné produkty, čiže výrobky z vlašských orechov patria maslá. Ponúkame Vám maslá z vlašských orechov na slano, sladko. V našom eshope nájdete taktiež maslo bez pridania iných prísad. Tento produkt preto voláme nátierkaz vlašských orechov. Ide o pomleté upražené vlašské orechy. Vhodné do šalátov a pečenia. Na druhej strane, ak sa neviete rozhodnúť pre svojho favorita, ponúkame sladký štvorlístok. Je to degustačná sada štyroch príchutí vlašských orechov. Do budúcna ale pripravujeme olej z vlašských orechov. Nájdete na eshop.podunajskeorechy.sk
E-mail: info@podunajskeorechy.sk