Blog
25 septembra, 2022
Petržlenovú vňať a bazalku umyjeme a osušíme. Spolu s lieskovými orechmi a ošúpanými strúčikmi cesnaku ich dohladka rozmixujeme. Pomaly prilievame olivový olej. Pridáme olej z vlaš...
25 septembra, 2022
Pekáč dôkladne vymastíme zmäknutým maslom. Na dno plechu položíme plát cesta (podľa potreby z cesta odrežeme). Na cesto rovnomerne vysypeme tretinu nasekaných orechov a posypeme lyži...
25 septembra, 2022
Do kuchynského robota (sekací mód) vložíme scedený cícer, hrášok, nahrubo nasekanú cibuľu, cesnak, strúhanú mrkvu, sušené paradajky, vňať, olej, koreniny a múku.
Pripravíme si ...
25 septembra, 2022
Keď sme mäso vybrali z chladničky, necháme ho 15min. odpočinúť pri izbovej teplote.
rozpálime panvicu a nalejte do nej olivový olej. Mäso dobre osušíme a dáme rovno na rozpálenú pa...
25 septembra, 2022
Pripravíme hnedú ryžu podľa návodu, vynecháme maslo
Nakrájame hovädzí steak na prúžky, dochutíme koreninami
Zahrejeme1 lyžicu oleja na veľkej nepriľnavej panvici na stredne vysok...
24 septembra, 2022
Vlašské orechy sú zdrojom zdravých tukov, bielkovín, vlákniny, vitamínov a minerálov, vďaka čomu sú výživným doplnkom jedál.